Vsebina košarice

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pogoji nagradne igre

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je podjetje Viral d.o.o., Podjelovo Brdo 19a, 4225 Sovodenj (v nadaljevanju: organizator).

2. Posredovanje podatkov

Nagradna igra ni na nikakršen način povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani Facebooka in Instagrama oz. podjetij Meta Platforms Inc. in Meta Platforms Ireland Limited. Vsi podatki in informacije, ki jih zahtevamo za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorju, nikakor pa ne podjetjem podjetij Meta Platforms Inc. in Meta Platforms Ireland Limited. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator. Za vsa vprašanja v zvezi z nagradno igro se obrnite na elektronski naslov info@viral.si.

3. Privolitev

S sodelovanjem v nagradni igri sprejemate vsa tukaj navedena pravila in splošne pogoje sodelovanja.

4. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija.

5. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od dne 7. 12. 2023 od objave nagradne igre do torka 12. 12. 2023, do 15:00.

6. Sodelovanje v nagradni igri

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je strinjanje s temi pravili in splošnimi pogoji sodelovanja. Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec strinja s temi pravili in splošnimi pogoji.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let. Osebe mlajše od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov. Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njem na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov info@viral.si. V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri, organizator pa nemudoma zagotovi izbris njegovih osebnih podatkov.

7. Potek nagradne igre

V nagradni igri na omrežju Instagram udeleženec sodeluje na način, da:

– všečka objavo in
- v komentarju napiše "sodelujem" in označi še dva prijatelja, ki imata rada trajnostne izdelke.

V nagradni igri na omrežju Facebook udeleženec sodeluje na način, da:

- všečka objavo in
- v komentarju napiše "sodelujem".

Posamezen udeleženec lahko sodeluje na obeh platformah (Facebook in Instagram), izbran pa je lahko samo enkrat.

8. Izbor nagrajencev

Med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, bo organizator v roku 24 ur po zaključku nagradne igre izbral dva dobitnika nagrade na Instagramu in enega na Facebooku. Vsi dobitniki bodo naključno izžrebani.

9. Nagrade

Posamezen nagrajenec bo prejel paket predstavljenih izdelkov. Skupna vrednost izdelkov na posameznega nagrajenca znaša pod 42 EUR. Nagrad ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado.

10. Obveščanje zmagovalcev in prevzem nagrad

Zmagovalci bodo obveščeni o izboru z objavo v komentarju pod objavo nagradne igre v roku 24 ur po zaključku nagradne igre s pozivom, naj se javi v zasebnem sporočilu prek platforme Facebook ali Instagram. V kolikor se izžrebanec ne javi v zasebnem sporočilu s svojim naslovom za pošiljanje nagrade prek platforme Facebook ali Instagram v roku 5 dni od poziva, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade. V tem primeru ima organizator pravico ponoviti žreb pod enakimi pogoji in nagrado podeliti drugemi izžrebancu. 

Organizator prevzame tudi strošek enkratnega pošiljanja nagrade na naslov, ki ga izžrebanec sporoči v zasebnem sporočilu platforme Facebook ali Instagram. Nagrajenci izrecno dovoljujejo tudi objavo svojega imena in priimka in uporabniškega imena na omrežjih Facebook in Instagram.

11. Odgovornost

Sodelujoči sodelujejo v nagradni igri na lastno odgovornost. Organizatorji in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradni igri. Organizator prav tako ni odgovoren, če je strežnik nedosegljiv, razen če je to mogoče pripisati skrajno malomarnim ali namernim dejanjem, ki jih je dolžan organizator zastopati. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, na katere nima vpliva (kot izpadi omrežja ali električne energije).

V primeru okoliščin, na katere organizatorji ne morejo vplivati (višja sila), lahko organizatorji odpovedo nagradno igro. O tem morajo obvestiti sodelujoče na ustrezen način. V takšnem primeru sodelujočim ne odgovarjajo za nastalo škodo.

Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče. Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča.

Organizator si pridržuje pravico. da lahko spremeni pravila nagradne igre.

12. Izključitev iz nagradne igre

V primeru kršitve navedenih pravil nagradne igre si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradne igre brez predhodnega opozorila. Izključene bodo tudi osebe, ki bodo pri sodelovanju v nagradni igri uporabljale nezakonite pripomočke (npr. hackertools, viruse, Trojance itd.) ali si drugače pridobivale koristi s pomočjo manipulacije (npr. ena fizična oseba z več profili). Tudi osebe, ki sodelujejo v imenu tretjih oseb (z njihovo vednostjo ali brez njihove vednosti) so lahko izključene iz nagradne igre, za kršitev pa se šteje tudi sodelovanje preko društev nagradnih iger, avtomatskih storitev in predvsem preko profesionalne službe z nagradnimi igrami.

V primeru izključitve sodelovanja iz nagradne igre, se lahko nagrajencu naknadno odvzamejo nagrade oz. se od nagrajenca zahtevajo nazaj že izročene nagrade. V kolikor naknadno izključeni nagrajenec ne razpolaga več z izročeno nagrado, si organizator pridržuje pravico od njega zahtevati denarni znesek v višini vrednosti prejete nagrade.

13. Varovanje osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov dovoljuje, da zbira in obdeluje njegove osebne podatke za namene:

- izvedbe nagradne igre skladno s temi splošnimi pogoji;

- obveščanja nagrajencev v skladu s temi pogoji;

- objave nagrajencev skladno s temi splošnimi pogoji;

- podelitve nagrad.

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

14. Reševanje sporov

Za spore, nastale v zvezi s to nagradno igro, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, bo pristojno sodišče po sedežu organizatorja.

15. Objava pravil

Ta pravila in splošni pogoji sodelovanja so objavljeni na www.pleniceracman.si

Podjelovo Brdo, 6.12.2023

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.