Vsebina košarice

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Najem plenic - testni Racman

Najem plenic - testni Racman
 

Cena: 24,99 €

 
 
 • preizkusite različne sisteme (pleničke Vse v enem ter dvodelni sistem - plenice in prekrivna plenica posebej)
 • preizkusite različne materiale (organski bombaž in bambus)
 • preizkusite različne načine zapiranja (ježki in pritiskači)
 • plenice, vložki in prekrivne plenice so rabljeni, fotografija motivov simbolična
 • hkrati z najemom priporočamo nakup pleničnih predlog na roli, katerih uporaba je ob najemu OBVEZNA
 • možnost naknadnega koriščenja zneska najema pri nakupu
 • pogoje najema najdete v 3. poglavju Splošnih pogojev poslovanja
 • paket vsebuje 20 različnih plenic in 3 prekrivne plenice
 • plenice so enotne velikosti, velikost prekrivnih plenic izberite zgoraj: S (3–6 kg), M (5–9 kg), L (9–13 kg), XL (13–17 kg)
 • glede na izbrano velikost prekrivnih plenic, je dvajseta plenica različna: pri najmanjši izbiri Mini Fit, pri srednji Ultra Fit in pri največji Nočna plenica oz. hlačke Super Undies

Število kosov izdelka

Izdelek

6

Vse v enem – bambus (plenica in vložek), pritiskači

6

Zeleni racman – bambus (plenica in vložek), 3 x ježki, 3 x pritiskači

6

Eko racman (plenica in vložek), 3 x ježki, 3 x pritiskači

1

Ultra Fit (plenica in vložek), ježki

1

Mini Fit / Ultra Fit / Nočna plenica oz. hlačke Super Undies

3

Prekrivna plenica, 1 x ježki, 2 x pritiskači

1

Mapa z navodili in splošnimi pogoji najema

 • vse najete izdelke lahko operete pri 95 °C
 • posušite jih lahko na vrvi, radiatorju ali v sušilnem stroju
 • če želite, lahko polikate dele, ki pridejo v neposreden stik s kožo
Ajda Kolar 11.06.2023
Najem plenic je odličen za vse, ki še ne veste, ali je to sploh za vas. Jaz sem se po najemu odločila za nakup svojih plenic in se lažje odločila, kateri model nam odgovarja.
Nives Očko 06.09.2022
Anonimen 12.03.2022
Tinka Palkovič 15.02.2022
Super ideja, da si lahko sposodiš in testiraš vaše pleničke. Bili smo več kot navdušeni. Res so kvalitetne, nikjer ne puščajo (prejšnje, so nam namreč čisto vsakič prepustile). Zelo mi je bilo všeč tudi, da so različne vrste pleničk v paketu, da se res lahko odločiš katere najbolj odgovarjajo otročku.
Alenka Domjanić 10.08.2021
Monika Kavcic 20.07.2021
Vesela sem bila možnosti testiranja. Kot sem videla je 1 teden najema premalo, tako da sem podaljšala na 2tedna, Dobis komplet različnih plenic. Cena je ugodna. Najlepše so mi bile dnevne plenice z vzorcem pikapolonice, najboljše pa vse v enem in zeleni racman, ki je bele barve. Pogrešala sem imena na plenicah, saj ne veš za katero se gre. Plenice so sicer dokaj debele in ga malo ovirajo, ker se pravkar poseda (6m). Tako da smo kombinirali malo ja malo ne. Mislim, da bova nadaljevala ko osvoji sedenje. Sama imam z enkratnimi plenicami čisto pozitivne izkušnje. S pralnimi pa tudi.
Anonimen 02.07.2021
Sem vesela, da sem lahko preizkusila različne tipe pralnih plenic! Če sem prej mislila, da mi bo en tip plenic ustrezal, sem po 14-dnevni preizkusni uporabi ugotovila, da nam je všeč povsem drug model plenic. Tako zdaj uporabljamo samo še eko Racman plenice s prekrivnimi hlačkami, saj so edine, ki nam ne premočijo (in nam edine niso premočile tudi v 14-dnevnem testnem obdobju). Najem pralnih plenic priporočam vsem, tudi tistim, ki so glede uporabe skeptični, morda vam postanejo všeč. :-) Poleg tega, da imamo zdaj ves čas suha oblačila, ležišče in voziček, je veliko olajšanje tudi dejstvo, da naša kanta za smeti ni več polna plenic (čeprav smo prej takoj po rojstvu uporabljali ekološke za enkratno uporabo) in nimam več občutka, da po nepotrebnem dodatno smetimo naš planet.
Tereza Valentinčič 14.06.2021
Odlično za se odločiti ali so pralne plenice zate in kakšen model izbrati.
Ana Mašera 17.12.2020
S plenicami sem bila zelo zadovoljna. Najbolj so me pepričale eko in pa zeleni racman. Na žalost sinu niso odgovarjale, saj se je drl na ves glas in bežal s previjalne. Očitno smo prepozni za te plenice, ker ima že 1 leto. Verjetno bi bilo drugače, če bi jih uporabljala od rojstva. Drugace pa sem bila pozitivno presenečena.
Anonimen 06.10.2020
Odlična storitev, predvsem za vse, ki so prvič starši. Ob 8-10 previjanjih dnevno in ob uporabi sušilnega stroja, je bil en teden dovolj za preizkušanje vseh možnih kombinacij.
Anonimen 20.05.2019
Vsec mi je, da lahko plenice testiras, preden se odlocis za nakup. Osebno so mi bile bolj vsec tiste tipa "vse v enem", ker niso tako ogromne na novorojencku. Sicer pa dnevni racman, ker so bile nekoliko manjse. Ideja je super, ne vem, kako se obnese pri vecjih dojenckih in otrocih.
Teja Jager 26.04.2019
Maja Kumar Kumar 07.03.2019
Ali so pralne plenice primerne zame? Z najemom sem se prepričala da ja, in da so nam Racman plenice pisane na kožo. Definitivno priporočam vsem, ki se prvič srečujejo s plenicami, paket ima vse lepo razloženo vrste plenic in način uporabe. Skratka priporočam in pohvale za tako lično sestavljen paket.
Anonimen 15.12.2018
Izposoja plenic mi je omogočila spoznanje, da so pralne plenice enostavne za uporabo. Definitivno, ko sem prvič naletela na to možnost, so se mi zdele okorne, zakomlicirane za uporabo in pranje. K sreči sva jih lahko s hčerko testirali in ugotovila sem, da končno napolnim cel stroj, ko perem njene stvari (torej ni dodatnega pranja, kot tudi napol praznega pralnega stroja ne). Preizkus je praktično nujen, da spoznaš najboljšo kombinacijo za uporabo. Edini dve slabi lastnosti, ki jo imajo, je v začetnih mesecih velikost oz. okornost pri otroku, tako da za jutranjo telovadbo s hčerko še vedno 1x na dan uporabim klasično ekološko pleničko ter na potovanjih zaradi shranjevanja umazanih le-te ponovno nadomestim s klasičnimi. Ostalo pa je vse pozitivno. Poleg ekonomičnosti, naravni materiali na koži, slovenski proizvod in nič več pokakane ritke do vratu :), saj racmanke definitivno bolje zadržijo nenadne razburkane dogodke :). Hvala in še tako naprej :)
Karmen Budin 08.03.2018
Super nacin za preizkus razlicnih modelov pralnih plenic, mene so prepricale!
Anonimen 27.02.2018
Eva Morgan 27.01.2018
Ideja izposoje je odlična in definitivno priporočam vsem, ki se odločate o nakupu pralnih plenic! Na ta način lahko res potestirate vse variante in se posledično lažje odločite!
Katja Škrlep 06.10.2017
Pozdravljeni! Najprej pohvala za storitev 'Izposoja plenic'! Sem se potem res lažje odločila, kaj kupiti. Je pa res, da moraš samo vztrajati na začetku, ker je pač vsak začetek težek, karkoli se lotiš! :) Imam dvoje vrste plenic: bombažne s prekrivnimi hlačkami, ki mi jih je podarila znanka in so stare cca 8.let in nove plenice 'Vse v enem'. Sem se obeh navadila, čeprav sem imela zelo veliko težav s bombažnimi, ker je kar trajalo da sem malčku vse naštimala na ritko :) Po parih dneh mi je pa čist zalaufalo. Nove plenice, ki sem jih pred kratkim kupila, pa so zelo fajn! Lepe in predvsem uporabne za čez dan ali ko grem k mami na obisk. Edino pri bombažnih mi je všeč ježek, nove plenice imajo pa na preklop in ni vmesne variante. Ampak bodo pa za to dlje časa obstale. Nad vašimi plenicami me je navdušila prijateljica. Zdaj bom tudi sama spodbujala k nakupu Vaših plenic, če se bo kdo odločal zanje! Hvala, ker obstajate in izdelujete plenice za naše otroke!!! Čim več uspeha še naprej! Katja
Mojca Padežnik 20.06.2017
Anonimen 11.05.2017
Zelo sva zadovoljna, da sva lahko pretestirala pleničke. Storitev izposoje je res odlična domislica. Na začetku nekaj težav in razočaranja, predvsem na račun rokovanja in občutka "debele ritke", a sva se po nekaj dneh navadila rokovati s pleničkami; "debela ritka" pa naše lumpe prav nič ne moti, pa je nehala motiti tudi naju. Opazila sva, da so težave z vnetjem ritke praktično izginile. Najbolj so nama bile všeč dnevne plenice in plenice iz bambusa. Pri dnevnih plenicah saj sva dejansko dobila občutek, da se naša malčica v njih dobro počuti in neovirano giblje zaradi ožjega kroja. Prav tako se po pranju zelo hitro posušijo, celo nekoliko hitreje kot pleničke iz bambusa. Slednje so nama bile všeč predvsem zaradi občutka mehkobe, uporabljala pa sva jih v glavnem ponoči.
Mojca Cerovšek 25.04.2017
Super, da obstaja možnost testiranja! Odločitev za vrsto plenic je potem veliko lažja.
Asja Potisek 15.12.2016
Polona Plut 07.10.2016
Anonimen 19.03.2016
Super, da je to na voljo!
Anonimen 21.02.2016
Odlična možnost, da sem ugotovila, kakšen tip plenic mi najbolj odgovarja. Tudi ostalim bi priporočila vsaj 14 dnevni najem, saj je povijanje v pralne plenice drugačno, zahteva nekaj spretnosti in če bi imela plenice v najemu samo teden dni, bi gotovo obupala. Tako pa sem imela dovolj časa, da sem jih preizkusila. Sedaj lahko uživam ob povijanju naše malčice v pralne pleničke, bambusove so pa še tako prijetne in mehke.
Anonimen 01.11.2015
Anonimen 23.09.2015
Anonimen 19.08.2015
Anonimen 17.07.2015
Bili smo zadovoljni z izbiro plenic v najetem paketu. Pohvaliti moram tudi prijaznost zaposlenih.
Anonimen 09.07.2015
Anonimen 15.05.2015
Anonimen 07.03.2015
Anonimen 15.01.2015
Pred nakupom pralnih plenic smo bili nekoliko skeptični, ali je to res prava stvar za nas in ravno izposoja nas je prepričala v nakup. Super možnost za skeptične starše!
Anonimen 07.01.2015
Super storitev, deluje brezhibno. Ogromno navodil in res lahko poizkusiš vse izdelke. Tako smo se lažje odločili za naročilo in še vedno smo izredno zadovoljni. Vse pohvale - tako odzivnosti kot tudi kakovosti, ki jo nudi Racman. :)
Anonimen 30.12.2014
Anonimen 05.11.2014
Najem plenic mi je vsekakor pomagal pri odločitvi, kateri model pleničk naj dokupim, saj sem bombažne že imela. Preizkusiti sem želela še bambusove, ki so me navdušile zaradi dobre vpojnosti in mehkobe. Z lepimi pozdravi
Anonimen 17.09.2014
Pleničke Racman smo preizkušali en teden in najbolj nam je bil všeč model "vse v enem". Naša punčka se je v njih super počutila, material je mehek in všeč nam je, da se pleničke uporablja za celotno dobo nošenja.
Anonimen 06.09.2014
Odlicna priloznost za vse,da se prepricajo o kvaliteti,enostavnosti uporabe 'racmank' in najdejo najprimernejse za svojega otroka.nas so prepricale! Kljub temu,da je nasa deklica tehtala dobre tri kilograme,ko smo jo prvic odeli v racmanke in jo je bila sama rita :) zdaj,ko imamo ze cell kg vec,pa smo se cisto pravih dimenzij :) Za piko na i pa nas je preprical vonj uporabljenih racmank,ki je veliko manj motec kot pri plenicah za enkratno uporabo.
Anonimen 19.06.2014
Ko se naučiš uporabljati te pleničke,potem si na konju. Motilo me je edino ovirano gibanje naše malčice, zaradi same debeljine pleničke.
Anonimen 11.02.2014
Anonimen 03.02.2014
 • Opis
  • preizkusite različne sisteme (pleničke Vse v enem ter dvodelni sistem - plenice in prekrivna plenica posebej)
  • preizkusite različne materiale (organski bombaž in bambus)
  • preizkusite različne načine zapiranja (ježki in pritiskači)
  • plenice, vložki in prekrivne plenice so rabljeni, fotografija motivov simbolična
  • hkrati z najemom priporočamo nakup pleničnih predlog na roli, katerih uporaba je ob najemu OBVEZNA
  • možnost naknadnega koriščenja zneska najema pri nakupu
  • pogoje najema najdete v 3. poglavju Splošnih pogojev poslovanja
 • Vsebina
  • paket vsebuje 20 različnih plenic in 3 prekrivne plenice
  • plenice so enotne velikosti, velikost prekrivnih plenic izberite zgoraj: S (3–6 kg), M (5–9 kg), L (9–13 kg), XL (13–17 kg)
  • glede na izbrano velikost prekrivnih plenic, je dvajseta plenica različna: pri najmanjši izbiri Mini Fit, pri srednji Ultra Fit in pri največji Nočna plenica oz. hlačke Super Undies

  Število kosov izdelka

  Izdelek

  6

  Vse v enem – bambus (plenica in vložek), pritiskači

  6

  Zeleni racman – bambus (plenica in vložek), 3 x ježki, 3 x pritiskači

  6

  Eko racman (plenica in vložek), 3 x ježki, 3 x pritiskači

  1

  Ultra Fit (plenica in vložek), ježki

  1

  Mini Fit / Ultra Fit / Nočna plenica oz. hlačke Super Undies

  3

  Prekrivna plenica, 1 x ježki, 2 x pritiskači

  1

  Mapa z navodili in splošnimi pogoji najema

 • Vzdrževanje
  • vse najete izdelke lahko operete pri 95 °C
  • posušite jih lahko na vrvi, radiatorju ali v sušilnem stroju
  • če želite, lahko polikate dele, ki pridejo v neposreden stik s kožo
 • Mnenja
  Ajda Kolar 11.06.2023
  Najem plenic je odličen za vse, ki še ne veste, ali je to sploh za vas. Jaz sem se po najemu odločila za nakup svojih plenic in se lažje odločila, kateri model nam odgovarja.
  Nives Očko 06.09.2022
  Anonimen 12.03.2022
  Tinka Palkovič 15.02.2022
  Super ideja, da si lahko sposodiš in testiraš vaše pleničke. Bili smo več kot navdušeni. Res so kvalitetne, nikjer ne puščajo (prejšnje, so nam namreč čisto vsakič prepustile). Zelo mi je bilo všeč tudi, da so različne vrste pleničk v paketu, da se res lahko odločiš katere najbolj odgovarjajo otročku.
  Alenka Domjanić 10.08.2021
  Monika Kavcic 20.07.2021
  Vesela sem bila možnosti testiranja. Kot sem videla je 1 teden najema premalo, tako da sem podaljšala na 2tedna, Dobis komplet različnih plenic. Cena je ugodna. Najlepše so mi bile dnevne plenice z vzorcem pikapolonice, najboljše pa vse v enem in zeleni racman, ki je bele barve. Pogrešala sem imena na plenicah, saj ne veš za katero se gre. Plenice so sicer dokaj debele in ga malo ovirajo, ker se pravkar poseda (6m). Tako da smo kombinirali malo ja malo ne. Mislim, da bova nadaljevala ko osvoji sedenje. Sama imam z enkratnimi plenicami čisto pozitivne izkušnje. S pralnimi pa tudi.
  Anonimen 02.07.2021
  Sem vesela, da sem lahko preizkusila različne tipe pralnih plenic! Če sem prej mislila, da mi bo en tip plenic ustrezal, sem po 14-dnevni preizkusni uporabi ugotovila, da nam je všeč povsem drug model plenic. Tako zdaj uporabljamo samo še eko Racman plenice s prekrivnimi hlačkami, saj so edine, ki nam ne premočijo (in nam edine niso premočile tudi v 14-dnevnem testnem obdobju). Najem pralnih plenic priporočam vsem, tudi tistim, ki so glede uporabe skeptični, morda vam postanejo všeč. :-) Poleg tega, da imamo zdaj ves čas suha oblačila, ležišče in voziček, je veliko olajšanje tudi dejstvo, da naša kanta za smeti ni več polna plenic (čeprav smo prej takoj po rojstvu uporabljali ekološke za enkratno uporabo) in nimam več občutka, da po nepotrebnem dodatno smetimo naš planet.
  Tereza Valentinčič 14.06.2021
  Odlično za se odločiti ali so pralne plenice zate in kakšen model izbrati.
  Ana Mašera 17.12.2020
  S plenicami sem bila zelo zadovoljna. Najbolj so me pepričale eko in pa zeleni racman. Na žalost sinu niso odgovarjale, saj se je drl na ves glas in bežal s previjalne. Očitno smo prepozni za te plenice, ker ima že 1 leto. Verjetno bi bilo drugače, če bi jih uporabljala od rojstva. Drugace pa sem bila pozitivno presenečena.
  Anonimen 06.10.2020
  Odlična storitev, predvsem za vse, ki so prvič starši. Ob 8-10 previjanjih dnevno in ob uporabi sušilnega stroja, je bil en teden dovolj za preizkušanje vseh možnih kombinacij.
  Anonimen 20.05.2019
  Vsec mi je, da lahko plenice testiras, preden se odlocis za nakup. Osebno so mi bile bolj vsec tiste tipa "vse v enem", ker niso tako ogromne na novorojencku. Sicer pa dnevni racman, ker so bile nekoliko manjse. Ideja je super, ne vem, kako se obnese pri vecjih dojenckih in otrocih.
  Teja Jager 26.04.2019
  Maja Kumar Kumar 07.03.2019
  Ali so pralne plenice primerne zame? Z najemom sem se prepričala da ja, in da so nam Racman plenice pisane na kožo. Definitivno priporočam vsem, ki se prvič srečujejo s plenicami, paket ima vse lepo razloženo vrste plenic in način uporabe. Skratka priporočam in pohvale za tako lično sestavljen paket.
  Anonimen 15.12.2018
  Izposoja plenic mi je omogočila spoznanje, da so pralne plenice enostavne za uporabo. Definitivno, ko sem prvič naletela na to možnost, so se mi zdele okorne, zakomlicirane za uporabo in pranje. K sreči sva jih lahko s hčerko testirali in ugotovila sem, da končno napolnim cel stroj, ko perem njene stvari (torej ni dodatnega pranja, kot tudi napol praznega pralnega stroja ne). Preizkus je praktično nujen, da spoznaš najboljšo kombinacijo za uporabo. Edini dve slabi lastnosti, ki jo imajo, je v začetnih mesecih velikost oz. okornost pri otroku, tako da za jutranjo telovadbo s hčerko še vedno 1x na dan uporabim klasično ekološko pleničko ter na potovanjih zaradi shranjevanja umazanih le-te ponovno nadomestim s klasičnimi. Ostalo pa je vse pozitivno. Poleg ekonomičnosti, naravni materiali na koži, slovenski proizvod in nič več pokakane ritke do vratu :), saj racmanke definitivno bolje zadržijo nenadne razburkane dogodke :). Hvala in še tako naprej :)
  Karmen Budin 08.03.2018
  Super nacin za preizkus razlicnih modelov pralnih plenic, mene so prepricale!
  Anonimen 27.02.2018
  Eva Morgan 27.01.2018
  Ideja izposoje je odlična in definitivno priporočam vsem, ki se odločate o nakupu pralnih plenic! Na ta način lahko res potestirate vse variante in se posledično lažje odločite!
  Katja Škrlep 06.10.2017
  Pozdravljeni! Najprej pohvala za storitev 'Izposoja plenic'! Sem se potem res lažje odločila, kaj kupiti. Je pa res, da moraš samo vztrajati na začetku, ker je pač vsak začetek težek, karkoli se lotiš! :) Imam dvoje vrste plenic: bombažne s prekrivnimi hlačkami, ki mi jih je podarila znanka in so stare cca 8.let in nove plenice 'Vse v enem'. Sem se obeh navadila, čeprav sem imela zelo veliko težav s bombažnimi, ker je kar trajalo da sem malčku vse naštimala na ritko :) Po parih dneh mi je pa čist zalaufalo. Nove plenice, ki sem jih pred kratkim kupila, pa so zelo fajn! Lepe in predvsem uporabne za čez dan ali ko grem k mami na obisk. Edino pri bombažnih mi je všeč ježek, nove plenice imajo pa na preklop in ni vmesne variante. Ampak bodo pa za to dlje časa obstale. Nad vašimi plenicami me je navdušila prijateljica. Zdaj bom tudi sama spodbujala k nakupu Vaših plenic, če se bo kdo odločal zanje! Hvala, ker obstajate in izdelujete plenice za naše otroke!!! Čim več uspeha še naprej! Katja
  Mojca Padežnik 20.06.2017
  Anonimen 11.05.2017
  Zelo sva zadovoljna, da sva lahko pretestirala pleničke. Storitev izposoje je res odlična domislica. Na začetku nekaj težav in razočaranja, predvsem na račun rokovanja in občutka "debele ritke", a sva se po nekaj dneh navadila rokovati s pleničkami; "debela ritka" pa naše lumpe prav nič ne moti, pa je nehala motiti tudi naju. Opazila sva, da so težave z vnetjem ritke praktično izginile. Najbolj so nama bile všeč dnevne plenice in plenice iz bambusa. Pri dnevnih plenicah saj sva dejansko dobila občutek, da se naša malčica v njih dobro počuti in neovirano giblje zaradi ožjega kroja. Prav tako se po pranju zelo hitro posušijo, celo nekoliko hitreje kot pleničke iz bambusa. Slednje so nama bile všeč predvsem zaradi občutka mehkobe, uporabljala pa sva jih v glavnem ponoči.
  Mojca Cerovšek 25.04.2017
  Super, da obstaja možnost testiranja! Odločitev za vrsto plenic je potem veliko lažja.
  Asja Potisek 15.12.2016
  Polona Plut 07.10.2016
  Anonimen 19.03.2016
  Super, da je to na voljo!
  Anonimen 21.02.2016
  Odlična možnost, da sem ugotovila, kakšen tip plenic mi najbolj odgovarja. Tudi ostalim bi priporočila vsaj 14 dnevni najem, saj je povijanje v pralne plenice drugačno, zahteva nekaj spretnosti in če bi imela plenice v najemu samo teden dni, bi gotovo obupala. Tako pa sem imela dovolj časa, da sem jih preizkusila. Sedaj lahko uživam ob povijanju naše malčice v pralne pleničke, bambusove so pa še tako prijetne in mehke.
  Anonimen 01.11.2015
  Anonimen 23.09.2015
  Anonimen 19.08.2015
  Anonimen 17.07.2015
  Bili smo zadovoljni z izbiro plenic v najetem paketu. Pohvaliti moram tudi prijaznost zaposlenih.
  Anonimen 09.07.2015
  Anonimen 15.05.2015
  Anonimen 07.03.2015
  Anonimen 15.01.2015
  Pred nakupom pralnih plenic smo bili nekoliko skeptični, ali je to res prava stvar za nas in ravno izposoja nas je prepričala v nakup. Super možnost za skeptične starše!
  Anonimen 07.01.2015
  Super storitev, deluje brezhibno. Ogromno navodil in res lahko poizkusiš vse izdelke. Tako smo se lažje odločili za naročilo in še vedno smo izredno zadovoljni. Vse pohvale - tako odzivnosti kot tudi kakovosti, ki jo nudi Racman. :)
  Anonimen 30.12.2014
  Anonimen 05.11.2014
  Najem plenic mi je vsekakor pomagal pri odločitvi, kateri model pleničk naj dokupim, saj sem bombažne že imela. Preizkusiti sem želela še bambusove, ki so me navdušile zaradi dobre vpojnosti in mehkobe. Z lepimi pozdravi
  Anonimen 17.09.2014
  Pleničke Racman smo preizkušali en teden in najbolj nam je bil všeč model "vse v enem". Naša punčka se je v njih super počutila, material je mehek in všeč nam je, da se pleničke uporablja za celotno dobo nošenja.
  Anonimen 06.09.2014
  Odlicna priloznost za vse,da se prepricajo o kvaliteti,enostavnosti uporabe 'racmank' in najdejo najprimernejse za svojega otroka.nas so prepricale! Kljub temu,da je nasa deklica tehtala dobre tri kilograme,ko smo jo prvic odeli v racmanke in jo je bila sama rita :) zdaj,ko imamo ze cell kg vec,pa smo se cisto pravih dimenzij :) Za piko na i pa nas je preprical vonj uporabljenih racmank,ki je veliko manj motec kot pri plenicah za enkratno uporabo.
  Anonimen 19.06.2014
  Ko se naučiš uporabljati te pleničke,potem si na konju. Motilo me je edino ovirano gibanje naše malčice, zaradi same debeljine pleničke.
  Anonimen 11.02.2014
  Anonimen 03.02.2014
 

Kupci tega izdelka so kupili tudi:

 

Izkušnje

 

Video posnetki Mami na vrtu

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.