UGODNO

posebna ponudba za MESEC ŽENA klikni in kupi

 
 
 

Vsebina košarice

 

0

Košarica je prazna.

 
 
brisačke racman
pralno je za stalno
 vložki racman
vedno pri roki
plenice racman
predobre, da bi jih metali stran
nepremočljiva podloga, ki diha
naj vzmetnica ostane suha in čista
 
 

  •  

    pralni vložki

    Pralni vložki Racman se uporabljajo ob menstruaciji, pri poporodnih krvavitvah in blagi inkontinenci. Dnevni vložki (oz. ščitniki perila) so brez nepremočljive plasti in zato primerni za vsakodnevno uporabo.
    Naravni materiali omogočajo dihanje kože in dobro počutje. Vpojnost dosežemo na naraven način, brez kemikalij.
    Preberi več
     
  •  

    brisačke

    Pralne brisačke Racman odlično nadomestijo papirnate brisačke. Uporabne so za čiščenje in brisanje vseh površin od kuhinje do kopalnice. Odlične so tudi za osebno nego (npr za brisanje rok in obraza, nosu, odstranjevanje ličil ali intimno nego). Nadomestijo tudi vlažilne oz. čistilne robčke pri negi dojenčka oz. otroka.
    Te krpice iz blaga enostavno operete, posušite in navijete na leseno stojalo.

    Preberi več
     
  •  

    plenice

    Pralne plenice Racman uporabljajo slovenski starši že 22. leto. Dober glas o njih se širi od ust do ust: so enostavne za uporabo in vzdrževanje, prijetne za nošenje in trpežne kljub temu, da dopuščajo pranje na 95 stopinj C.
    Preberi več
     
  •  

    podloge

    Zaščitne podloge za ležišče ("nepremočljive rjuhe") so izdelane iz izredno kakovostnega materiala, ki diha. Tako na zgornji kot na spodnji strani je bombažna tkanina, zato podloge ne drsijo in so zelo prijetne na otip.
    Na voljo so za različne mere otroških postelj, enojnih in dvojnih ležišč.
    Preberi več
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Zakaj izdelki Racman?

Zakaj izdelki Racman?

Preberi več

 

  •  

    Zdravje

    Za razliko od konvencionalnih izdelkov Racmanovi pralni vložki, plenice, robčki, brisačke, blazinice in podloge ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Izdelani so iz naravnih in dobro vpojnih materialov, ki dihajo.
    Preberi več
     
  •  

    Okolje

    Z uporabo trajnostnih izdelkov prihranimo naravi ogromne količine odpadkov saj vsak Racman pralni vložek, plenica, brisačka ali blazinica zadostuje za 150 tovrstnih izdelkov za enkratno uporabo.
    Preberi več
     
  •  

    Priročnost

    Pralni vložki, plenice, brisačke ali blazinice so vedno na dosegu roke. V nedeljo zjutraj ne boste tuhtali kje najti odprto trgovino ….
    Preberi več
     
  •  

    Kvaliteta in trpežnost

    Šivamo v Sloveniji in uporabljamo materiale najvišje kakovosti s certifikati GOTS nemškega in slovenskega porekla. Zato so vsi naši izdelki pralni pri 95 stopinj C in zelo trpežni.
    Preberi več
     
 
 
 
 

Izkušnje uporabnic in praktični nasveti

Izkušnje uporabnic in praktični nasveti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.